Tot despre sucuri

sursa : http://ro.stiri.yahoo.com/sucurile-acidulate–interzise-într-un-parc-timișorean-092119149.html

După ce acum 5 luni un deputat PDL venea cu o propunere legislativă de interzice a vânzării de băuturi carbogazoase minorilor români, Consiliul Local din Timișoara anunță că a hotărât să interzică vânzarea de sucuri acidulate în-un parc destinat copiilor aflat în curs de reamenajare.

În Parcul Copiilor din Timișoara urmează să fie deschisă o terasă de unde cei mici şi părințiilor pot cumpăra alimente şi băuturi non-alcoolice, cele alcoolice fiind interzise anterior. „Am interzis comercializarea de băuturi răcoritoare (n.r. carbogazoase) în Parcul Copiilor, având în vedere faptul ca e o constatare la nivel mondial, putem spune, că băuturile carbogazoase nu fac bine copiilor. Şi atunci, cum Parcul Copiilor este frecventat în primul rând de copii şi le este destinat lor, consiliul local a stabilit să nu poată fi comercializate astfel de băuturi. Toți producătorii de băuturi carbogazoase au şi băuturi răcoritoare necarbogazoase. Pe lângă acestea, există şi sucuri naturale”, a explicatprimarul, Nicolae Robu, citat de opiniatimisoarei.ro.

Noul amendament a fost inclus în caietul de sarcini pregătit pentru organizarea licitației prin care este scos spre închiriere amplasamentul cu destinație comerciala din Parcul Copiilor. Magazinul ce se va deschide în parc va avea o terasa de 77metri pătrați, precum şi spațiu de joaca, bucătărie şi toalete.

Ce părere aveți ?

Advertisements

2 thoughts on “Tot despre sucuri

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s